Casco kumiliima 50ml

Palaava asiakas?
Asioidaksesi verkkokaupassa tarvitset yrityskohtaisen tunnuksen.
SKU cascokumi Kategoria

Kuvaus

  • Vedenkestävä – täydellinen sadevaatteille
  • Ei sisällä liuottimia
  • Helppokäyttöinen

Hajonneet kengänpohjat tai reikiä sadetakissa? Casco Rubberfix -korjausmassa sopii erinomaisesti kumin, nahan, tekstiilien, neopreenin, erilaisten synteettisten materiaalien ja kaikkien vedenkestävien vaatteiden liimaamiseen, korjaamiseen ja tiivistämiseen kotona. Liima on myös liuotinvapaa ja kestää lämpötiloja -40 °C ja +120 °C välillä.

Kumiliima kaikille materiaaleille

Casco Rubberfix on monipuolinen korjausmassa, joka toimii kaikenlaisille materiaaleille. Casco Rubberfix pidentää kaikkien vaatteidesi käyttöikää, olipa kyseessä sitten kengänpohjien ja korkojen, sadevaatteiden, reppujen, kumisaappaiden, märkäpukujen tai matkalaukkujen korjaaminen.

Vedenkestävä pinta

Vedenkestävien ominaisuuksiensa ansiosta Casco Rubberfix soveltuu erityisen hyvin sateen, lätäköitä ja kosteutta kestävien tuotteiden korjaamiseen. Huomaa kuitenkin, että se ei sovellu PP- ja PE-muoveille.

Nahoittumis- ja kovettumisaika

Nahoittuminen kestää vain 10-30 minuuttia ja noin 48 tunnin kuluttua massa on kovettunut ja korjattu tuote on valmis käytettäväksi uudelleen. Huomaa, että kovettumisaika voi vaihdella muun muassa pinnan, kosteuden ja ympäristön lämpötilan mukaan. Korjausmassa muodostaa läpinäkyvän liimasauman.

Hyvä tietää

Älä käytä Casco Rubberfixia alle +5 °C:n lämpötiloissa tai erittäin alhaisessa suhteellisessa ilmankosteudessa (kun korjaus on karkaistu, se kestää lämpötilaa -40°C – +120°C). Muista, että korjattavan pinnan on oltava puhdas, kuiva ja rasvaton.

Tee näin

Korjauksia voidaan tehdä sekä sisä- että ulkopuolelle. Karhenna materiaalia mukana toimitetulla hiomapaperilla. Peitä pinta massalla (vähintään 2 mm) ja levitä. Kenkien/kumisaappaiden korjaaminen: Peitä pinta ohuella kerroksella massaa (enintään 1 mm) ja paina polyesteripaikka (vähintään 2,5 cm leveä) siihen kiinni lastalla. Levitä massaa sekä polyesteripaikalle että sen ympärillä olevalle alueelle. Poista mahdolliset tahrat välittömästi asetonilla.

Tekniset tiedot

Tilavuus: 50 ml
Nahoittuminen: 10-30 minuuttia
Kovettumisaika: Noin 48 h
Ei sovellu käytettäväksi PP- ja PE-muoveille.

Tutustu Myös